Extreme home makeover

Ordning och reda

Odlingssäsongen må vara över men arbete finns det året om. De senaste veckorna har ett par av medlemmarna organiserat och städat i vårt skjul, där det varit minst sagt oordning ett tag. Per har tagit dit lagringshyllor som vi kan organisera våra grejer i. Dessutom har vi rivit två väggar till en liten skrubb längst in i skjulet – nu har vi så mycket plats så man känner knappt igen sig därinne! Veckans hjältar är Per, Fredrik och Cirre. Och Lola och Anders som körde till tippen, med god hjälp av Liz.

Fikapaus

När det är kallt och blött och kalt på odlingen får man minnas det som var … som den stora arbetsdagen i oktober när vi lagade pumpasoppa till alla som besökte oss:

Höstsoppa

Höstsoppa

Sällskap

Sällskap

Lina gödslar sommarhallonen

Lina gödslar sommarhallonen

Cirre och Marcus gräver en brunn

Cirre och Marcus gräver en brunn

Kompostdagen

Kompostdagen

 

Det känns lite vemodigt att tänka att det antagligen var sista gången för i år som jag åkte ut till odlingen. Men faktum är att våren inte är så långt bort … och det finns mycket att göra fram till dess. Planera nästa säsong till exempel, det gör vi varje onsdag. Andra studiecirklar på gång är pyssel, ekonomi och odlings-abc. Hör av dig om du vill vara med!

/ Marie

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Extreme home makeover

  1. monica wunder says:

    fantastiskt!!! nu stundar nya tider. va´bra ni/vi är!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *