Skördetider igen

Ännu en säsong som ger oss finfin ekoodlad mat! Trots en extremtidig vår som gav ogräset försprång, en sommar med långa torrperioder och en stor rokad då flera gamla engagerade medlemmar försvann och ersattes av nya gröna, har både grönsaker och vänskaper spirat ur odlingsmarken. Nu är hösten plötsligt här och vi fyller våra magar och frysar med morötter, kål, betor och mangold samtidigt som vi rensar ogräs och väntar på att hösthallon och vintersquash ska växa till sig. Gårdsförsäljningen har öppet en lördag till, och sedan är det dags för skördefest den 13:e september.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Skördetider igen

  1. Ola says:

    – Vilken härlig sommar, och det var inte så länge sen. Roligt att se bilderna – Men idag -grått, grått …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *