Lyckad introdag

Det blev en lyckad introduktionsdag för nya medlemmar. Åtta nyfikna och arbetsglada kom ut. Kändes bra att ha tid att visa runt och svara på frågor, kan tänka mig att det är lite förvirrande att komma ut första gången annars.

Vi i Tillsammansodlingens informationsgrupp jobbar lite med hemsidan just nu och har också tagit fram lite nytt infomaterial om oss. Förresten, har ni sett att vi är med i senaste numret av ETC?

Vill gärna uppmana alla gamla och nya medlemmar att komma ut de närmaste veckorna. Ju snabbare vi kan rensa bort kvickroten och gödsla bäddarna, desto snabbare kommer fröna i jorden! Härnäst står betor på tur.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *