Tillsammans gör vi världen grönare

Vi är en ideell förening där medlemmarna på sin fritid driver en ekologisk bär- och grönsaksodling – tillsammans. Genom praktiskt lärande och kunskapsutbyte ställer vi om till ett mer hållbart samhälle.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Tillsammans gör vi världen grönare

 1. Magnus says:

  Hej! Håller ni på fortfarande nu under hösten? Hur länge till då? Vore det OK att komma och hjälpa till med något? Vadå måtro?

  (Jag var och hälsade på 2 ggr i somras: rensade ogräs, plockade lök)

  Mvh Magnus

  • admin says:

   Hej!

   Jo men visst gör vi det. Vi håller på ända fram till vintern, och när det blir för djup tjäle då träffas vi inomhus och ordnar studiecirklar omkring allt vi behöver veta. Kolla in på vårt forum på http://www.omstallninggoteborg.se , antingen där eller i kalendern så brukar det stå vad som händer. Men som regel så gäller tisdagar, torsdagar och lördagar som arbetsdagar för de som vill. På lördagar är det desutom gårdsförsäljning. Välkommen ut!

 2. tonka says:

  nåt är konstigt med datumet va?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *