Säsongen är igång!

Nu är säsongen i full gång och vi tar sedan några veckor tillbaka inte längre emot några nya medlemmar för i år. Om ni vill komma i kontakt med oss är det bara att mejla, så kan vi bestämma en tid då det passar att ses på odlingen. Vi kan tyvärr inte ta emot besökare utan att få veta om det i förväg pga corona. Vi vet just nu inte om vi kommer att ha möjlighet att sälja våra grönsaker, sylt, mm pga restriktionerna men vi annonserar här i fall det blir något! Önskar er alla en lyckad odlingssäsong!

Om du är intresserad av att odla med oss kan du hålla utkik här när vi annonserar om våra infodagar i mars-april nästa år. Vi skriver även på våra sociala medier. 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *