Säsongen

Nu grönskar det må ni tro, mer för varje dag som går. Sockerärtorna blommar och vi har kunnat skörda spenat och sallad i ett par veckor. När det mesta kommit i jorden ligger fokus på att hålla undan ogräset. Stor hjälp har vi av våra sommarjobbare som vi har fått via Mölndals kommun. Hoppas att de tycker att odlingen är lika härlig som vi gör.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Säsongen

  1. Harald says:

    Hålla undan ogräset? Har ni inte hört om täckodling…? Om inte, Googla det! 😉

    • marie says:

      Vi testade täckodling i liten skala ett år, men upptäckte att mördarsniglarna trivdes under täckmaterialet och blev ett problem. Nu är vi igång med att bygga ett snigelstaket och kommer förhoppningsvis täcka mer kommande säsonger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *