Hönsgödsel!

I dag har några av oss i Tillsammansgänget varit på roadtrip. Vi åkte till Bo Lindau i Marks kommun för att hämta två tunnor och några säckar prima ekologiskt hönsgödsel – fantastiskt för grönsakerna! Bo levererar ägg till FRAM, han har cirka 300 höns som får gå ute och spatsera fritt hela sommaren och är den enda kravcertifierade hönsbonden i någorlunda närhet till Göteborg. Supertrevligt var det på hans gård.

Trevligt är det också ute på odlingen. Jag fick en smärre chock när jag såg hur fint det blivit inuti och runt skjulet sedan november då jag sist var ute. Misstänker att bland annat Per och Fredrik ligger bakom detta lyft 🙂

Säsongen har, som ni förstår, verkligen dragit igång igen. I år kommer vi att testa ett nytt sätt organisera oss som innebär att alla medlemmar förutom det vanliga arbetet på odlingen ingår i en arbetsgrupp som har ett specifikt ansvarsområde.Vi kommer också att dela upp ansvaret för arbetsdagarna mellan oss.

Mer info om detta, medlemsskap 2012 och introduktionsdag för nya medlemmar kommer snart, så håll utkik. Eller kom ut på arbetsdagen nu på lördag.

Allt gott! / Marie

 

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *