Säsong 2017 – nya medlemmar välkomna

Nu är odlingssäsongen i startgroparna ute på Tillsammansodlingen. Planeringen över vilka grödor som ska odlas är klar, fröer beställda och levererade och vi har så smått kommit igång med att klippa ner bärbuskar och förbereda inför årets stora nyhet: En växthustunnel!

I år blir alltså första året då medlemmarna kan njuta av tillsammansodlad tomat, paprika, chili och gurka.

Sugen på att odla med oss i sommar? Lördagen den 25 mars är du välkommen på infomöte, klockan elva ute på odlingen. Vi visar runt och berättar allt om föreningen och hur det funkar att vara medlem. Om du inte kan komma då blir det ännu ett tillfälle den 29/4.

Välkomna!

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *