Våren 2016 är här!

Idag är det, officiellt, äntligen vår 🙂

Det märks att det är fler än vi som längtar efter att komma ut och gräva i jorden igen – vi har fått flera mail från människor som undrar när vi drar igång säsongen och om de får komma ut och börja odla med oss. Och nu har vi spikat datumen för vårens infodagar. Välkommen om du är nyfiken på hur kooperativet funkar eller redan vet att du vill bli medlem! (Du kan också läsa mer om medlemsskap här.)

Infomöten 2016

Infomöten 2016

Vi gamla medlemmar börjar så smått redan komma igång med säsongen – årets odlingsplanering är gjord och alla fröer är beställda. Helgens och påskhelgens projekt är att byta ut halva taket på vårt plåtskjul. Balkarna som håller upp det ska slipas och målas med rostskyddsfärg, så att det förhoppningsvis håller ett bra tag till. Den här sommaren ska det inte regna in!

Taklagning

Taklagning

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *