Vårbruket i full gång!

Vårbruket är nu i full gång på Tillsammansodlingen! Gödsling, kvickrotsgrävning , sådd och valborgsbrasa – här är lite bilder på vad förra veckan hade att bjuda på i Rävekärr.

Lördagen den 12 maj klockan elva har vi introduktionsdag för nya medlemmar och nyfikna ute på odlingen i Mölndal. För er som inte springer Göteborgsvarvet kan vi erbjuda motion i form av diverse kroppsarbete på odlingen 🙂 Dessutom berättar vi lite om kooperativets historia, hur vi organiserar oss och lägger upp arbetet och vad det innebär att bli medlem. Vi svarar också på frågor, visar runt på fälten och äter tillsammans.

Medtag matsäck och oömma kläder.

Välkommen!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *