regn

Förra lördagen hade vi precis hunnit ta in redskapen från fälten när vi blev överaskade av ett kraftigt ösregn (klicka på länken och se filmen). Både mysigt och lite läskigt när åskan dundrade.

En gröda som verkar gilla de hastiga väderomslagen är sommarsquashen – vi har enormt mycket squash just nu. Gula, gröna, randiga och vita gömmer de sig under stora gröna blad på fältet. I slutet av veckan ska vi leverera en del till FRAM, men många har vuxit sig för stora för att säljas till affär. Goda är de ändå. Jag åt squashsallad till kvällsmat igår och squashgratäng till lunch idag. Hittade det här receptet på squashmarmelad som jag också tänkte testa.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *