Odlande medlemmar sökes

Ja nu är våren, värmen, vätan och växandet äntligen här!

Squashfältet innan.

Det finns mycket att göra på odlingen just nu och vi söker fler som är pigga på att både fräsa, gräva och skörda. Det behövs plantera kålplantor i vårt nya fält, sätta potatis, dra upp kvickrot (oönskat gräs), göra bäddar för att sen plantera ut alla spännande squashplantor och passa på att plocka sallad, ruccola, mangold som lön för mödan. Fotot ovan är från det stundande squashparadiset… för ni ska se hur squash kan växa.
Vi försöker vara där både nu på torsdag 2-juni, samt fredag (då det blir besök av en tidning) och lördag plus måndag. Kom kom!

 

 

Den stora nyheten är också att alla nu äntligen kan bli medlemmar i den idéella föreningen för odlandet. Detta behövs för att få del av skörden under säsongen. Medlemsavgiften är 200kr och tillägget för åretsgrönsaker är 300kr. 500kr totalt med andra ord. Om man bara vill vara stödmedlem så blir det ju enbart 200kr.

plusgiro: 601058-1
bankgiro: 759-1332
skriv namn och epost (ifall det får plats) i meddelandefältet. Ta sedan kontakt med isabella ( isabella_hag@hotmail.com ), den idéella föreningens kassör.

Välkommna!

Foton från tisdagens arbetsdag med fikastund. Bland annat. Bifogat är också det infoblad som vi nu har gjort.

infobrev2011-web.pdf

This entry was posted in medlemmar. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *